Schakels

in

Warmande

Warmande biedt mensen die zorg nodig hebben in West Zeeuws-Vlaanderen mensgerichte zorg. Thuis of in een van onze woonzorgcentra. Onze waardevolle zorgverlening kenmerkt zich al jaren door warmte en wederzijds respect.

 

Onze missie: “Actief passende zorg bieden door middel van samenspraak en samenwerking”

 

Onze visie: “Mensgerichte zorg is een proces waarin alle betrokkenen een eigen inbreng hebben die ze met elkaar delen. Hierbij staat centraal dat de mens zich thuis voelt en de regie behoudt over zijn leven. 

Adresgegevens:

Veerhoeklaan 7, 4501 AE, Oostburg

Stichting Ouderenzorg Kanaalzone (SOKA)

Stichting Ouderenzorg Kanaalzone (SOKA) biedt verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, thuiszorg en dagopvang op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen.

Deze zorg is afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. SOKA biedt persoonlijke zorg op maat. We garanderen mensen een prettige woonomgeving in onze woonzorgcentra en organiseren hulp in aanleunwoningen of bij cliënten thuis. Dag en nacht staan onze medewerkers klaar. Wij werken in kleine teams in de buurt van de cliënt. Dat voelt vertrouwd. SOKA is altijd dichtbij.

 

U  kunt bij ons terecht op de volgende locaties:

-          Woonzorgcentrum de Blide te Terneuzen

-          Woonzorgcentrum de Redoute te Sas van Gent

-          Woonzorgcentrum ’t Verlaet te Westdorpe

-          Annelot ter Walle te Biervliet (dagopvang)

Adresgegevens:

Alberdingk Thijmstraat 1, 4532 CZ, Terneuzen

Zeeuwse Gronden

Zeeuwse Gronden laat mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, gegeven de beperkingen die zij hebben, als volwaardige burgers in de samenleving participeren. Naast specifieke vormen van behandeling en begeleiding is er maximaal aandacht voor wonen en werken. Cliënt én familie behouden regie over de zorg.

 

Adresgegevens:

Axelsestraat 8a, 4537 JG, Terneuzen

FysioFitness De Driehoek

FysioFitness De Driehoek heeft sinds oktober 2015 het keurmerk Meet Me At The Gym (MM@TG). Dit keurmerk biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)  een sportprogramma op maat. FysioFitness De Driehoek is door deze certificering ‘’officieel’’ toegankelijk voor mensen met hersenletsel en garandeert een geschikte sportomgeving met specifiek voor deze doelgroep getrainde instructeurs. Zij werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn voor mensen met hersenletsel.

 

Een ‘’reguliere sportschool’’ is vaak net een brug te ver voor mensen met hersenletsel. Wij willen deze doelgroep aanmoedigen om meer te gaan bewegen. Daarom willen wij voor hen bepaalde drempels wegnemen en een aangepast programma aanbieden waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wij hopen dat het keurmerk Hersenletsel helpt om mensen met hersenletsel weer aan het sporten te krijgen.

Dat is iets waar we als FysioFitness De Driehoek graag aan bijdragen!”

 

Ook de gemeente ondersteunt onze manier van bewegen voor mensen met NAH.

Hierdoor kunt u trainen:

-tegen een gereduceerd tarief van €25 per maand (1 of 2 keer per week).

-op individuele basis.

-in een prikkelarme omgeving.

-onder begeleiding van een gecertificeerde NAH instructeur.

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor een gesprek. U bent van harte welkom!

Adresgegevens:

Noordweg 125, 4353 AV, Serooskerke