De Basisscholing Palliatieve Zorg is een blended programma, oftewel een combinatie van een online e-Learning en 2 interactieve sessies op locatie in Zeeland, voor verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3 & 4.
Zeeuwse Zorgschakels heeft voor deze Basisopleiding een samenwerking met opleidingspartner FiniVita opgezet, waardoor zorgpartijen in Zeeland een geaccrediteerd programma kunnen afnemen.

De Basisscholing Palliatieve Zorg is geaccrediteerd voor Verplegenden en Verzorgenden voor 10 punten en wordt afgesloten met een certificaat. Elke groep bestaat uit 8 tot 15 deelnemers. Er wordt voor elke scholing een passende locatie in Zeeland gezocht voor de interactieve sessies. 

Voor meer informatie over dit programma kan contact worden opgenomen met Fieke Donkers, coördinator van het Netwerk Palliatieve Zorg Zeeland via 06-83568903 of fdonkers@zeeuwsezorgschakels.nl.   

Aanmelden voor deze opleiding kan per mail info@zeeuwsezorgschakels.nl. Meer informatie is te vinden via onderstaande link. 

Ook voor meer informatie over het zelf organiseren binnen uw organisatie van deze basisopleiding kan contact opgenomen worden met Fieke Donkers via 06-83568903 of fdonkers@zeeuwsezorgschakels.nl.