Beste bezoeker,

Het zijn bijzondere tijden nu het corona-virus ons land treft. De gevolgen van de maatregelen raken iedereen. Ook wij zijn genoodzaakt ons werk anders uit te voeren dan normaal.

Als gevolg van de corona-crisis zijn wij beperkt in onze activiteiten. Concreet betekent dit dat onze casemanagers nog veel vanuit huis werken. Wanneer het mogelijk en nodig is gaan zij op huisbezoek; per situatie wordt ingeschat of dit kan. Tijdens huisbezoeken hanteert de casemanager de landelijke richtlijnen.

Geplande scholingsdagen en andere activiteiten kunnen helaas nog niet van start gaan. Hierin volgen wij het landelijk beleid. Houd onze website in de gaten voor informatie over de start van de activiteiten.

Hier vindt u actuele informatie over het corona-virus en zorg in Zeeland.

Een dag waarop een inspirerende spreker een lezing zal geven en waar we workshops aanbieden over interessante en actuele thema’s. Afsluitend is er alle ruimte om elkaar te spreken tijdens een netwerkborrel. We ontmoeten u graag en vragen u daarom deze datum alvast in uw agenda te noteren. Nadere informatie over deze netwerkdag is tzt op onze website te lezen. Op de hoogte blijven? Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief.