Heb je een vraag of een probleem en weet je niet wat te doen? Of twijfel je of er sprake is van hersenletsel? Bij twijfel of vragen mag u altijd contact opnemen met de coördinator hersenletsel Nicolle van Hoof via hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl of via 0634315562/ 0118 851 416.

Advies van de coördinator hersenletsel of van het hersenletselteam is gratis.

De coördinator hersenletsel helpt u om het antwoord op uw vraag te vinden of om uw vraag op de juiste plaats te krijgen.

Hersenletselteam

Hersenletsel Zeeland beschikt over een gespecialiseerd Hersenletselteam dat bestaat uit NAH professionals uit diverse Zeeuwse organisaties, o.a. een neuroloog, een neuropsycholoog, verpleeghuisarts, psychiater, orthopedagoog en een maatschappelijk werkende.

Het Hersenletselteam bespreekt casuïstiek die ingediend wordt bij de coördinator hersenletsel van de Zeeuwse Zorgschakels. Casuïstiek kan worden aangemeld bij de coördinator door zowel professionals als mensen met NAH en hun naasten. De casuïstiek wordt besproken, evt. in aanwezigheid van de vraagsteller en er wordt een advies geformuleerd. Het Hersenletselteam neemt zelf geen mensen in behandeling maar heeft een goed overzicht over de onderzoek- en behandelingsmogelijkheden en verwijst zo nodig door. Het team komt minimaal 5 keer per jaar bij elkaar.

Kinderen

Voor specifieke en complexe vragen is het mogelijk om een kinderhersenletselteam bijeen te roepen. Dit is mogelijk via de coördinator hersenletsel.