Coördinatoren

De coordinatoren van Hersenletsel Zeeland kunt u bellen of mailen met een vraag over hersenletsel. Of u nu zelf hersenletsel (NAH) heeft of u bent betrokken met iemand met hersenletsel. Als naaste of als professional. Richa Peters houdt zich vooral bezig met het geven van advies en informatie. Cisca Zuurveld richt zich vooral op projecten en ketensamenwerking. 
Complexe vragen worden voorgelegd aan het hersenletselteam 

Advies en informatie is gratis.

 

 • Peters-Nabi, Richa - Coördinator Hersenletsel
  Stuur een e-mail

  Richa Peters beantwoordt uw vragen over hersenletsel, zij geeft informatie en advies en verwijst u zo nodig door. Complexe vragen worden voorgelegd aan het hersenletselteam

   

  Richa is mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het netwerk hersenletsel in Zeeland. Ze geeft leiding aan de projectorganisatie en is verantwoordelijk voor het signaleren van nieuwe ontwikkelingen en evaluaties. Hier worden beleidsvoorstellen en adviezen uit gevormd.

   

  E-mailadres: 

  rpeters@zeeuwsezorgschakels.nl

  hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl

   

  Telefoonnummer:

  06 2054 9524

 • Zuurveld, Cisca - Coördinator netwerk Hersenletsel en Dementie
  Stuur een e-mail

  Cisca Zuurveld is coördinator van het netwerk hersenletsel in Zeeland en van de netwerken dementie in de regio Walcheren en de Oosterschelderegio. 

   

  Vanuit het netwerk hersenletsel is Cisca ook consulent en kunt u bij haar terecht met uw vragen over hersenletsel, zij geeft informatie en advies en verwijst u zo nodig door. Complexe vragen worden voorgelegd aan het hersenletselteam

   

  E-mailadressen:

  czuurveld@zeeuwsezorgschakels.nl

  hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl

   

  Telefoonnummer:

  06 3431 5562