Coördinator hersenletsel

Heeft u een vraag of een probleem en weet u niet wat te doen? Of twijfelt u of er sprake is van hersenletsel? Bij twijfel of vragen mag u altijd contact opnemen met de coördinator hersenletsel via hersenletsel@zeeuwsezorgschakels.nl of via 0634315562/ 0118 851 416.

De coördinator hersenletsel helpt u om het antwoord op uw vraag te vinden of om uw vraag op de juiste plaats te krijgen.

Hersenletselteam

Hersenletsel Zeeland beschikt over een gespecialiseerd Hersenletselteam dat bestaat uit professionals uit diverse Zeeuwse organisaties. In het team doen o.a. mee een neuroloog, een neuropsycholoog, verpleeghuisarts, psychiater, orthopedagoog en een maatschappelijk werkende.

Het Hersenletselteam bespreekt casuïstiek die ingediend wordt bij de coördinator hersenletsel van de Zeeuwse Zorgschakels. Casuïstiek kan worden aangemeld bij de coördinator door zowel professionals als mensen met hersenletsel en hun naasten. De casuïstiek wordt besproken, als het kan in aanwezigheid van de vraagsteller en er wordt een advies geformuleerd. Het Hersenletselteam neemt zelf geen mensen in behandeling maar heeft een goed overzicht over de onderzoek- en behandelingsmogelijkheden en verwijst zo nodig door. Het team komt minimaal 5x per jaar bij elkaar.

Kinderen

Voor specifieke en complexe vragen is het mogelijk om een kinderhersenletselteam bijeen te roepen. Dit is mogelijk via de coördinator hersenletsel.

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag