Beste bezoeker,

Het zijn bijzondere, onzekere tijden nu het corona virus ook ons land treft. De gevolgen van de maatregelen die getroffen worden raken iedereen. Ook als het gaat om ons werk zijn wij genoodzaakt onze werkwijze aan te passen.

Concreet betekent dit dat al onze medewerkers vanuit huis werken, ook onze casemanagers. Zij zullen tot nader order in principe geen huisbezoeken afleggen. In geval van een crisis situatie wordt door de betrokken casemanager gekeken wat er nodig is en wordt op maat een beleid vastgesteld.

Verder zullen gezamenlijke overleggen opgeschort worden tot nader order. Ook de geplande scholingsdagen vervallen. Zodra er meer bekend is vanuit de landelijke Overheid zullen wij hierover uiteraard met de betreffende personen over communiceren.

Hier vindt u actuele informatie over het corona-virus en zorg in Zeeland.

‘Omgaan met dementie: voorlichtingsprogramma voor mantelzorgers’ vindt in Goes plaats op de volgende data:

  • Woensdag 29 april
  • Woensdag 6 mei
  • Donderdag 14 mei
  • Woensdag 27 mei
  • Vrijdag 3 juni
  • Vrijdag 10 juni

Alle bijeenkomsten duren van 19.30 – 21.00 uur en vinden plaats bij SMWO in Goes: ’s-Heer Eisdorpweg 12.

Aanmelden? Mail naar info@zeeuwsezorgschakels.nl of overleg met uw casemanager dementie waar u mogelijk al mee samenwerkt.

 

Zeeuwse Zorgschakels verzorgt regelmatig voorlichtingen voor mantelzorgers over omgang met mensen met dementie. In het voor- en najaar van 2020 starten er programma’s op verschillende locaties. Houd onze website in de gaten voor de aankondiging van nieuwe data en locaties.