Scholingsaanbod

Het Netwerk Palliatieve Zorg Zeeland (NPZZ) biedt jaarlijks een ruim aan (na)scholing aan. De werkgroep Deskundigheidsbevordering stelt hiertoe op basis van geïnventariseerde scholingswensen een activiteitenplan samen.

 

Heeft u scholingswensen of vragen over het scholingsaanbod? Stuur dan een e-mail naar info@zeeuwsezorgschakels.nl.

 

Basisscholing:

 

Meer informatie over de inhoud van de basisscholing, vindt u hier.

De basisscholing kost €250,- voor deelnemers van organsaties die zijn aangesloten bij Zeeuwse Zorgschakels. Overige deelnemers betalen €275,- . De prijs is inclusief een digitale reader. Wilt u liever een cursusmap, dan kost deze € 12,50.

Hier vindt u het actuele scholingsaanbod en kunt u zich inschrijven.

 

Verdiepingsscholing:

 

De verdiepingsscholingen zijn bedoeld voor verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3/4/5 die reeds de basisscholing gevolgd hebben. Basiskennis over palliatieve zorg is een voorwaarde om deze scholing te kunnen volgen.

 

De scholingen zijn bedoeld als opfrissing en verdieping van kennis over een specifiek palliatief thema. De scholingen worden gegeven door een specialist ouderengeneeskunde of (kader) huisarts in samenwerking met een gespecialiseerd verpleegkundige. 

 

De verdiepingsscholingen kosten € 60,- voor deelnemers van organsaties die zijn aangesloten bij Zeeuwse Zorgschakels. Overige deelnemers betalen €70,- We werken met digitale inschrijving; de kosten dienen bij inschrijving via www.ticketkantoor.nl direct voldaan te worden. Hier vindt u het actuele scholingsaanbod en kunt u zich inschrijven.