Vanuit Zeeuwse Zorgschakels willen we aandacht vragen voor dementie en geld inzamelen voor Alzheimer Nederland voor meer onderzoek naar een medicijn en preventie. We hopen meer bewustwording te krijgen en fietsen langs verschillende organisaties en inlooppunten die iets met dementie te maken hebben. Er is een route van ongeveer 40 km over Walcheren uitgezet. Start- en finishpunt is ons kantoor aan de Hermesweg in Vlissingen.

Deelnemers kunnen vanaf 12.00 uur vertrekken. Vervolgens fiets je op eigen tempo de route. We verwachten alle deelnemers voor 17.00 uur weer terug in Vlissingen.

 

Deelnemen

Deelname aan de Zeeuwse Toer d’Alzheimer is gratis. Omdat we met het evenement geld willen inzamelen, verwachten we dat je je laat sponsoren.

Je kunt je aanmelden via onze evenementpagina van Alzheimer Nederland.

Sponsoren

Wil je als organisatie deze Zeeuwse Toer d’Alzheimer mogelijk maken? Dan kun je deze middag sponsoren. Dit kan in financiële zin via onze evenementpagina bij Alzheimer Zeeland, maar ook sponsoring in natura is mogelijk. We denken dan bijvoorbeeld aan flesjes water of een versnapering onderweg. Om de mogelijkheden hiervoor te bespreken, kunt u contact opnemen met ons via 0118-851416 of info@zeeuwsezorgschakels.

Onze partners

De Zeeuwse Toer d’Alzheimer wordt mede mogelijk gemaakt door: