Beste bezoeker,

Het zijn bijzondere tijden nu het corona-virus ons land treft. De gevolgen van de maatregelen raken iedereen. Ook wij zijn genoodzaakt ons werk anders uit te voeren dan normaal.

Als gevolg van de corona-crisis zijn wij beperkt in onze activiteiten. Concreet betekent dit dat onze casemanagers nog veel vanuit huis werken. Wanneer het mogelijk en nodig is gaan zij op huisbezoek; per situatie wordt ingeschat of dit kan. Tijdens huisbezoeken hanteert de casemanager de landelijke richtlijnen.

Geplande scholingsdagen en andere activiteiten kunnen helaas nog niet van start gaan. Hierin volgen wij het landelijk beleid. Houd onze website in de gaten voor informatie over de start van de activiteiten.

Hier vindt u actuele informatie over het corona-virus en zorg in Zeeland.

Schakelen is ons vak

Zeeuwse Zorgschakels is een initiatief van Zeeuwse zorgaanbieders die de handen ineen hebben geslagen. Door deze samenwerking realiseren zij de beste resultaten voor  inwoners van Zeeland. Zeeuwse Zorgschakels verbindt, organiseert ontmoeting en uitwisseling en schakelt steeds mensen, kennis en kunde aan elkaar. Dat doen we op het gebied van Hersenletsel, Dementie en Palliatieve zorg. En we zorgen voor praktische ondersteuning met casemanagement dementie waardoor mensen met dementie langer thuis kunnen blijven wonen.