Basisscholing

Wil je voorbereid worden op de zorg aan patiënten in de laatste levensfase? Zoek je naar verdieping van je (praktijk)kennis en vaardigheden op het gebied van palliatieve zorg? De Basisscholing Palliatieve Zorg is een blended lesprogramma, oftewel een combinatie van een online e-Learning en 2 interactieve sessies op locatie in Zeeland, voor verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3 & 4. Zeeuwse Zorgschakels heeft voor deze basisscholing een samenwerking met opleidingspartner FiniVita opgezet, waardoor zorgpartijen in Zeeland een geaccrediteerd programma kunnen afnemen.

Wil je je aanmelden voor deze opleiding, vul dan het aanmeldformulier  in

Wil je meer informatie over het zelf organiseren binnen je organisatie van deze basisopleiding? Neem dan ook contact op met Fieke Donkers via telefoonnummer: 06-83568903 of e-mail: fdonkers@zeeuwsezorgschakels.nl. 

Verdiepingsbijeenkomsten

Heb jij in het (recente) verleden de Basisscholing Palliatieve Zorg gevolgd of ben je werkzaam in de palliatieve zorg? Dan bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan één of meer verdiepingsbijeenkomsten.

In 2024 bieden we twee nieuwe bijeenkomsten aan en zullen we de vijf bijeenkomsten van 2023 herhalen. Hou onze site in de gaten voor de exacte data en mogelijkheid tot inschrijven.

Interesse peiling train de trainer voor de basisscholing Palliatieve Zorg

Mocht je interesse hebben om voor jouw eigen organisaties de basisscholing palliatieve zorg te geven aan medewerkers niveau 3 & 4 (en evt. ook een aparte scholing voor niveau 2). Geef dan hieronder je contact gegevens op. Zodra we voldoende deelnemers hebben gaan we een scholing voor train de trainer starten. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Netwerkcoördinator, Fieke Donkers

Interesse peiling post HBO Palliatieve Zorg in Zeeland

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Vier keer per jaar verschijnt onze nieuwsbrief. Hierin leest u onder andere over de ontwikkelingen binnen onze organisatie en over mooie initiatieven of projecten. Dit is wat u van onze nieuwsbrieven kunt verwachten >

* indicates required

Intuit Mailchimp