Wat vandaag is, kan morgen anders zijn

Hoe bereid ik me voor? Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er het boekje als inspratie, praatstof en houvast. Dit wensenboekje biedt handvatten voor gesprekken, zinvolle tips en geeft daarmee structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen te schrijven. Bespreek samen met familie, vrienden, kennissen, artsen, zorgverleners jou wensen om de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk te mkaen. Als jou wensen bekend zijn, is er meer mogelijk dan je denkt.

Alleen samen

Samen met familie/ vrienden/ kennissen/ artsen/ zorgverleners kun je de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen bij zijn, is het handig om zaken op te schrijven en te delen met alle betrokkenen.

Wat biedt dit boekje?

Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld.

Meer mogelijk

Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan je had verwacht.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Vier keer per jaar verschijnt onze nieuwsbrief. Hierin leest u onder andere over de ontwikkelingen binnen onze organisatie en over mooie initiatieven of projecten. Dit is wat u van onze nieuwsbrieven kunt verwachten >

* indicates required

Intuit Mailchimp