Programma

De kwaliteit van leven is samen met het verhogen van het niveau van functioneren op activiteiten en participatieniveau een fundamenteel streven binnen de revalidatiegeneeskunde. Ellens onderzoek richtte zich op pathologische vermoeidheid, fysieke en mentale vermoeidheid, bij patiënten met dit type hersentumor en onderzocht de invloed van verschillende cognitieve en fysieke factoren. Zij zal u meenemen in de resultaten van haar onderzoek en dit ook koppelen aan andere vormen van niet aangeboren hersenletsel.

Tijdens deze avond spreken, naast Ellen, haar collega Maxime van den Berg (GZ psycholoog bij Revant) over neuropsychologische gevolgen van hersenletsel, Erwin Huibers (arbeidsadviseur bij Zintens, onderdeel van Klimmendaal) over het belang van arbeidsrevalidatie bij patiënten met hersenletsel en Lenneke Clement (ergotherapeut bij Revant en betrokken bij Breinlijn) over het belang van het delen van kennis en het weten waar je terecht kan met vragen over hersenletsel als patiënt en behandelaar.

Het symposium vindt plaats op donderdag 14 maart 2024 en is gratis toegankelijk. U bent welkom vanaf 17.30 uur, waarbij we u een lichte maaltijd aanbieden. Het programma start om 18.00 uur. In de pauze en na afloop is er mogelijkheid tot netwerken.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Vier keer per jaar verschijnt onze nieuwsbrief. Hierin leest u onder andere over de ontwikkelingen binnen onze organisatie en over mooie initiatieven of projecten. Dit is wat u van onze nieuwsbrieven kunt verwachten >

* indicates required

Intuit Mailchimp