Weer op weg

Als u in een situatie komt waarin u het even niet meer weet, kan een gesprek met een geestelijk verzorger zinvol zijn. Een geestelijk verzorger oordeelt niet, maar helpt u de balans op te maken: Wat is nu echt belangrijk voor mij? Wat wil ik nog met mijn leven? Waar vind ik de kracht? En wie of wat kan mij helpen om dat te realiseren?

De geestelijk verzorger kan u helpen weer grip te krijgen op de situatie. Niet door de situatie op te lossen, maar door deze te begrijpen en samen met u te zoeken naar manieren om er mee om te gaan.  Door bronnen aan te boren die u weer kracht geven of door uit te vinden wat echt belangrijk voor u is, zodat u zich minder stuurloos voelt. Een geestelijk verzorger helpt u weer op weg.

Begeleiding door een geestelijk verzorger wordt vergoed door het ministerie van VWS, er zijn dus voor u geen kosten aan verbonden. Twijfelt u of begeleiding door een geestelijk verzorger in uw situatie zinvol is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met het Huis voor Levensvragen Zeeland. Vul het contactformulier in op de contactpagina of bel naar 0118-745808.