Beste bezoeker,

Het zijn bijzondere, onzekere tijden nu het corona virus ook ons land treft. De gevolgen van de maatregelen die getroffen worden raken iedereen. Ook als het gaat om ons werk zijn wij genoodzaakt onze werkwijze aan te passen.

Concreet betekent dit dat al onze medewerkers vanuit huis werken, ook onze casemanagers. Zij zullen tot nader order in principe geen huisbezoeken afleggen. In geval van een crisis situatie wordt door de betrokken casemanager gekeken wat er nodig is en wordt op maat een beleid vastgesteld.

Verder zullen gezamenlijke overleggen opgeschort worden tot nader order. Ook de geplande scholingsdagen vervallen. Zodra er meer bekend is vanuit de landelijke Overheid zullen wij hierover uiteraard met de betreffende personen over communiceren.

Hier vindt u actuele informatie over het corona-virus en zorg in Zeeland.

Monique woont sinds 1998 in Zeeland, maar heeft jarenlang vanuit haar adviesbureau gewerkt aan landelijke (casemanagement) projecten. Haar expertise ligt op het gebied van sociale innovatie en empowerment van mensen en organisaties. Met deze achtergrond kan zij een goede bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de Zeeuwse Zorgschakels.

De komende tijd zal zij kennis gaan maken met de organisatie en het brede netwerk. Zij is bereikbaar via de locatie in Vlissingen.

We wensen Monique veel succes.